Terveydenhuollon asiantuntijapalvelu kotiin tai koulutuksiin

Tehtävämme on palvella asiakkaita, heidän omaisiaan, terveyden- ja sosiaalihuollon henkilökuntaa, hoitotiimejä sekä muita organisaatioita, joissa toimimme.

Suomen Haavahoito Oy on vuonna vuodesta 2019 toiminut suomalainen perheyritys, joka on perustettu tahdosta edistää haavaa sairastavien ihmisen elämänlaatua sekä luoda toivoa tuomalla korkealaatuista hoitoa kotiin tai kodinomaiseen ympäristöön, kuten hoivakoteihin. Asiakastyön lisäksi koulutamme terveydenhuollon ammattilaisia. 

Toimintamme keskittyy Etelä-Suomeen. Kuulumme myös sosiaalipalveluiden tuottajien rekisteriin seuraavissa kunnissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja, Kauniainen ja Karviaisten kuntayhtymä.

Yrittäjä Ulla Nuutinen

Olen sairaanhoitaja (YAMK) ja haavahoidon asiantuntija. Olen hoitanut työssäni viimeiset seitsemäntoista vuotta ihmisiä, jotka sairastavat pitkäaikaisia haavoja. 

Olen työskennellyt sekä erikoissairaanhoidossa että perusterveydenhuollon eri yksiköissä. Krooniset alaraajahaavat (säärihaavat) ja muut vaikeasti paranevat haavat ovat erityisosaamistani. 

Olen perustanut Suomen Haavahoito Oy:n intohimosta ja kutsumuksesta auttaa haavoja sairastavia ihmisiä sekä halusta tehdä kehittämistyötä haavojen ennaltaehkäisyn eteen.

Ota yhteyttä

+358 45 2081969
ulla@suomenhaavahoito.fi
Suomen Haavahoito Oy
Inkeriäistentie 202
21555, Paimio

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Soita meille