Haavahoidon verkkokurssi: krooniset haavat ja paikallishoito

Onko sinulla vähän tai ei ollenkaan kokemusta kroonisten haavojen hoidosta? Onko sinun haasteellista irrottautua työstäsi ja lähteä koulutuksiin? Hoidatko työssäsi kroonisia haavoja? Haluatko varmistaa henkilökuntasi osaamisen kroonisten haavojen hoidossa? Nyt sinulla on mahdollisuus unohtaa kaikki nuo arjen haasteet ja lähteä kehittämään haavahoidon osaamista. Kurssilla syvennytään kokonaisvaltaisesti haavaa sairastavan ihmisen hoitoon, mutta painopisteenä on haavan paikallishoito ja sen suunnittelu ja toteutus, sekä tietenkin monenlaiset haavasidokset.

KROONISEN HAAVAHOIDON PERUSTEET -VERKKOKURSSI

Haavahoidon verkkokurssin kesto on kaksi viikkoa alkaen 31.1.2022 ja loppuu 13.2.2022 Kurssin opettajina toimivat kaksi auktorisoitua haavahoitajaa Maria Honkala ja Ulla Nuutinen. Kurssi sisältää kymmenen luentoa, jotka ovat käytössäsi kuukauden ajan eli voit katsoa luennot kuinka monta kertaa haluat sinulle sopivana ajankohtana syyskuun aikana. Pääset mukaan suljettuun Facebook ryhmään, jossa on livetapahtumia, verkostoitumista ja monenlaista muuta jännittävää, huumoriakaan unohtamatta. Saat luennoista itsellesi luentomateriaalit ja kurssista myös todistuksen. Tämä kurssi on ainutlaatuinen koko Suomen koulutushistoriassa, joten ilmoittaudu nyt alla olevasta linkistä tälle ainutlaatuiselle kurssille. Voit myös maksaa laskulla. Laskumahdollisuutta ei kuitenkaan ole yksityishenkilöille. Laskumahdollisuus on yrityksille, yhteisöille tai kuntasektorille. Kaiken tämän kaiken saat nyt todella edullisesti:

 

KURSSIN SISÄLTÖ

Kymmenen haavahoidon asiantuntijaluentoa:

  • Haavan ja ympäröivän ihon arviointi
  • Haavaluokitukset, arviointi ja hoito
  • Haavan hoitotuotteen valintaprosessi
  • Haavan arviointi ja hoidon tavoitteet
  • Haavainfektio
  • Haavan puhdistaminen
  • Haavahoitotuotteen anatomia
  • Haavasidosten geneeriset luokat
  • Alipaineimuhoito
  • Haavahoitotuotteen tehtävä ja käyttötarkoitus

Lisäksi saat luentomateriaalit ja muut opetustallenteet sekä kahden viikon suljetun Facebook ryhmän jäsenyyden livetapahtumineen.

 

Peruutusehdot: kurssimaksua ei palauteta,  maksetun osallitumisen voi siirtää seuraavalle kurssille yhden kerran. Siirtopyyntö  seuraavalle kurssille on tehtävä ennen kurssin alkua johon on ilmoittautunut. Jos kurssi johon on ilmoittautunut on jo alkanut tai päättynyt osallistumista ei voi enää siirtää.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Hintaan 120 € (sis. alv 24%). Voit ostaa kurssin myös Yrityslaskulla (vaatii Y-tunnuksen). Yrityslasku-vaihtoehto löytyy maksusivun alaosasta.

Ilmoittaudu koulutukseen

KOULUTTAJAT

Kurssin toteutuksesta vastaavat yhteistyössä

Ulla Nuutinen

Ulla Nuutinen

Auktorisoitu haavahoitaja

Maria Honkala

Maria Honkala

Auktorisoitu haavahoitaja

Lue: Suomen Haavahoito Oy:n verkkopalvelujen Tietosuoja- ja rekisteriseloste täältä.

Soita meille