Jalkaturvotus, haavat ja hoito

Kärsiikö asiakkaasi jalkojen turvotuksesta? Hoidatko turvotusperäisiä alaraajahaavoja tai kuten ennen sanottiin, säärihaavoja? Turvotusperäiset haavat saattavat olla hyvinkin hankalia ja huonosti paranevia. Väärä hoito johtaa pahimmillaan haavojen laajenemiseen tai vakaviin tulehduksiin, jotka olisivat olleet useimmiten helposti vältettävissä.  

Väestön ikääntyminen ja erilaisten perussairausten yleistyminen näkyvät myös haavojen yleistymisenä.  

Suomen Haavahoito oy:n ja T:mi Maria Honkalan yhteiset verkkokoulutukset avaavat erilaisten haavojen hoitoa.  

Tämän kurssin tarkoitus on antaa ymmärrystä turvotusperäisistä haavoista, niiden synnystä ja oikeista, tehokkaista hoitotavoista. Kurssilla käydään läpi laajasti turvotuksen syntyyn johtavia tekijöitä, sen aiheuttamia ihomuutoksia ja haavoja sekä turvotuksen hoitoa. Opetusta havainnollistetaan useilla videoilla eri sidontatekniikoista ja tuotteista. Kurssilla käydään läpi myös haavojen hoitotuotteita ja niiden oikeaa käyttöä. Oikea tuote väärin käytettynä voi johtaa ei toivottuun lopputulokseen ja jopa estää haavan paranemisen.  

TURVOTUSPERÄISET HAAVAT JA NIIDEN HOITO -verkkokoulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi ja tarjota asiakkaillesi näyttöön perustuvaa vaikuttavaa hoitoa.   

Kun ostat kurssin, koko materiaali on katsottavissa kuukauden ajan, rajoituksetta ympärivuorokauden. Jokaisesta luennosta saat itsellesi tulostettavan luentomateriaalin. 

Jalkaturvotus, haavat ja hoito
     Kurssi sisältää seuraavat luennot:
 1. Johdanto: Mitä turvotus on ja aiheuttajat
 2. Turvotuksen aiheuttamat ihomuutokset
 3. Turvotuksen arviointi
 4. Lymfaturvotus ja hoito
 5. Kompressiohoitotekstiilit
 6. Kompressiohoito ja -sidokset
 7. Turvotusperäiset alaraajahaavat
 8. Kompressiohoitoon sitoutuminen ja hoitotyö
 9. Kompressiohoitotuotteen valinta
 10. Hoitovideoita
 11. Sidontavideot

Tilaa nyt kurssi hintaan 145 € Kurssi on jatkuvasti ostettavissa. Ostohetkestä kurssi on katsottavissa kolmenkymmenen päivän ajan. Luentoja voi katsoa useaan kertaan ja joka luennosta saa tulostettavan materiaalin itselleen. Maksettu kurssi on ostopäätös. Kurssimaksua ei palauteta. Kurssiin liittyvät lisäkysymykset: koulutus@suomenhaavahoito.fi

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Kurssin hinta on  145  (sis. alv 24 %). Voit ostaa kurssin myös Yrityslaskulla (vaatii Y-tunnuksen). Yrityslasku-vaihtoehto löytyy maksusivun alaosasta.

Ilmoittaudu koulutukseen

KOULUTTAJAT

Kurssin toteutuksesta vastaavat yhteistyössä

Ulla Nuutinen

Ulla Nuutinen

Haavahoidon asiantuntija

Maria Honkala

Maria Honkala

Auktorisoitu haavahoitaja

Lue: Suomen Haavahoito Oy:n verkkopalvelujen Tietosuoja- ja rekisteriseloste täältä.
Soita meille